iOS 5.1 in čit čet

iOS 5.1 in čit čet

0
David Praznik, 30. November 2011 v Novice z značkami iphone, bliznjice, ipad, apple-tv.

Razvijalci, ki so že testirali beta različico iOS 5.1 so ugotovili, da nova posodobitev vsebuje določene popravke, med katerimi je onemogočeno tudi orodje Icon Project.

Podobno rešititvi smo predstavili pred kratkim. Omejitev je bila pričakovana, saj je bilo kar težko verjeti, da Apple takšne posege dovoli.

So pa na dan prikukale nove informacije, saj naj bi v kodi že bili prisotni znaki o novem iPhonu, iPadu in strojne opreme novega Apple TVja. Zapisi za “iPhone5,1” kažejo, da bo šlo pri novem iPhonu 5 za večjo spremembo. Pričakujemo ga lahko v drugi polovici 2012. Podobno velja za novi iPad 3 z oznako “iPad2,4”, ki pa bo deležen malo manjših posodobitev.

J33” pa je tretja zanimivost, ki bo kot kaže nova naprava Apple TV. Ker je o tem znanega še zelo malo, lahko le predvidevamo. Ena možnost je, da gre za posodobljeno škatlico Apple TV, ki bo vsebovala Applov dual-core A5 procesor ter podporo za predvajanje Full HD filmov (1080p). Druga možnost pa je, da bo Apple znova izumil televizijski sprejemnik, kjer naj bi poleg velikega zaslona, glavno vlogo igrala osebna asistentka Siri.

Težava, ki jo imajo nekateri z baterijo, pa naj bi v iOS 5.1 (BETA) še vedno bila prisotna. Sicer pa počakajmo na končno različico.


Posreduj članek naprej