WWDC2013: Kaj nas čaka danes?

WWDC2013: Kaj nas čaka danes?

0
Nejc Žorga Dulmin, 10. June 2013 v Novice z značkami keynote, ios, wwdc, osx.

Po dolgem času je na sporedu zopet nekaj razburljivega. Od lanskega oktobra, ko je Apple predstavil iPad mini, namreč ni bilo večjega dogodka. Z današnjim dnem pa se začne konferenca za razvijalce – WWDC 2013 – in kot vsako leto, se konferenca začne s keynotom, kjer bodo predstavili novosti in smernice za iOS 7 in OS X. Skoraj gotovo lahko pričakujemo novosti in izboljšave iClouda.

iOS 7 bo skoraj 100 % na voljo šele septembra, ko bodo predstavili naslednji model iPhona, tako da žal ne bo čez teden dni na vašem telefonu. Čez poletje bo mobilni sistem za potrebe testiranja v rokah razvijalcev, Apple pa bo krpal hrošče in pilil odzivnost.

Poleg že očitnega pa se lahko zgodi, da bomo videli tudi posodobljene MacBooke. Med govoricami pa se pojavljajo tudi naslednja ugibanja: nova storitev za pretočno glasbo iRadio, App Store za Apple TV in naslednik Mac Pro-ja, ki že nekaj let ni bil posodobljen.

Videa v živo najverjetneje ne bo, lahko pa dogodek spremljate danes ob 19:00 na naslednjih blogih:

Posodobitev 13:46: Očitno bo video v živo le na voljo, a samo za Apple TV-je. Ali se je potrebno vpisati z ameriškim Apple ID-jem še ni potrjeno. Več o tem …

Posodobitev 14:17: Dogodek lahko gledate v živo tudi preko Applove uradne strani.


Posreduj članek naprej