Prvomajski giveaway: brezplačne licence za Archiver 2

Prvomajski giveaway: brezplačne licence za Archiver 2

0
David Praznik, 26. April 2013 v Novice z značkami giveaway, brezplačno.

Prvomajske počitnice in prosti dnevi so pred vrati. V znak dvojnega praznovanja vam podjetje Incredible Bee Ltd., za prvomajski giveaway podarja tri polne licence včeraj opisanega programa Archiver 2. App je res dober, zato se vam splača oddati svoj komentar.

Navodila

Kot smo že vajeni, je potrebno spodaj v komentarje objaviti Želim si Archiver 2. Prejemniki bodo obveščeni po e-pošti, zato je oddaja komentarja s pravim e-poštnim naslovom pogoj. V kolikor bo izžreban nekdo, ki ni vnesel pravega e-poštnega naslova, bo izžreban nekdo drug. Svoje komentarje lahko oddajate od objave tega članka do nedelje 5. maja 2013, do 12. ure dopoldan. Komentarji, ki bodo oddani po tem datumu in uri, ne bodo sodelovali v žrebu, niso pa prepovedani. Nagrajenci bodo izžrebani po tem datumu in obveščeni po e-pošti. Osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur, služili bodo izključno za namen tega dogodka.

Če opisa programa Archiver 2 niste zasledili, si ga preberite tukaj.

incrediblebee.com

Nagrajenci

Tokrat je sodelovalo 60 uporabnikov, a izžrebali smo lahko tri. Licenco za Archiver 2 so po e-pošti prejeli uporabniki: Žnidar Andraž, iKlancar in Miha. Čestitke :)


Posreduj članek naprej