Šesta brzina - revija o avtomobilizmu za iPad

Šesta brzina - revija o avtomobilizmu za iPad

0
David Praznik, 24. September 2012 v Novice z značkami ipad, revija.

Na voljo je prva brezplačna revija o avtomobilizmu – Šesta brzina. Mesečnik, ki ga razvijajo naši sosedje na hrvaškem, na inovativen način prikazuje bogato vsebino.

Kot zagotavljajo avtorji projekta, revija v celoti izkoristi vse interaktivne zmožnosti iPada ter ponuja bralcem bogato multimedijsko izkušnjo preko fotografij, lastnih video posnetkov in drugih elementov. Ekipa Šeste prestave je na svoje iPade prenesla vse aplikacije, ki pokrivajo vsebino avtomobilske industrije, jih preizkusila in za bralce izbrala le najboljše igre, kataloge in druge brezplačne vsebine avtomobilskih proizvajalcev.

V prvi številki si lahko preberete zakaj so zaradi naraščajočih cen goriva majhni avtomobili postali prodajni hit, še posebej v velikih evropskih mestih. Člani uredništva so vozili Volvo V40, Mercedes-Benz razreda A, Mercedes-Benz SL in Mazdo CX-5 z novim dizelskim motorjem. Testirali so tudi Volkswagen Up, Audi Q3, Mercedes-Benz ML in Citroën DS4. Preberete lahko tudi kako je mehka streha dosegla veliki come-back v kabrioletih, o avtih, ki so uspešne reinkarnacije svojih predhodnikov, o start-stop sistemu ter zgodbi o podjetju Saab, ki se je v zadnjem trenutku rešilo pred stečajem.

Četudi je vsebina revije v hrvaščini, je namenjena vsem bralcem jugovzodne Evrope. Za vsako številko avtorji obljubljajo novice, cene ter zanimive informacije o avtomobilski industriji. Šesta brzina je kot Newsstand aplikacija na voljo v trgovini iTunes App Store.


Posreduj članek naprej