Nariši nekaj

Nariši nekaj

0
Nejc Žorga Dulmin, 23. April 2012 v Novice z značkami iphone, ipod-touch, ipad, igra.

Igra Draw Something poteka med dvema igralcema. Cilj igre je narisati neko določeno besedo, naš prijatelj pa mora uganiti, kaj smo narisali. Nato se vlogi obrneta.

Igra se začne tako, da najprej poiščemo soigralca, ki je lahko naš prijatelj s Facebooka, ali pa ga dodamo preko baze uporabnikov, ki jo ima Draw Something. Nato izberemo besedo, ki jo želimo narisati. Draw Something nam predlaga tri besede, za katero lahko s soigralcem dobita enega, dva ali tri kovance. Pri risanju nimamo na voljo vseh barv, kar predstavlja dodatno težavnost, lahko pa barve kupimo s kovanci.

Ko smo zopet na potezi, najprej gledamo, kako je prijatelj ugibal, to kar smo risali. Sledi prijateljeva igra, kjer nimamo pred očmi le končne risbe, ampak si ogledamo kompleten proces risanja. In če dobro ugibamo, lahko uganemo, še preden je risba končana. Zdaj pa smo na vrsti zopet mi, da izberemo novo besedo in narišemo novo risbo.

Draw Something je zabavna igra, ki ob kakšnih nenavadnih risbah nudi nemalo smeha. Na voljo je kot univerzalna aplikacija za iPhone in iPad. Plačljiva verzija stane le 0,79 €, na voljo pa je tudi brezplačna verzija, ki pa ima oglase.


Posreduj članek naprej