Brezplačna menjava predvajalnika iPod nano (prva generacija)

Brezplačna menjava predvajalnika iPod nano (prva generacija)

0
Klemen Tominšek, 16. November 2011 v Novice z značkami ipod-nano, servis.

iPod predvajalniki prihajajo v mnogih različicah in so sedaj že deset let na tržišču. Apple je z glasbenimi predvajalniki praktično uničil konkurenco in z iPodi kraljujejo v svetu digitalne glasbe. Pri tem gre za preverjeno Applovo miselnost z vrhunsko oblikovanimi izdelki, virtualno trgovino z glasbo in premišljenim reklamiranjem.

Marsikdo še vedno uporablja starejše izdelke iPod nano serije, saj so brezčasno oblikovani in enostavni za uporabo. Vendar pozor, pri določenih modelih prve generacije iPod nano, ki so bili v prodaji od septembra 2005 do decembra 2006, je ugotovljeno da prihaja do možnega varnostnega rizika. Pri enem izdelovalcu sestavnih delov je prišlo do napake v proizvodnji, ki lahko s staranjem baterije poveča možnost poškodbe izdelka.

Če sumite, da imate tudi vi takšno napravo doma s prednjim plastičnim pokrovom v beli ali črni barvi, si zapišite serijsko številko z zadnje strani (kot na sliki) in se obrnite na najbližji uradni Applov (AASP) servis. Zamenjava je brezplačna in ne nosite nikakršnih stroškov posega.

Prejeli boste nadomestno napravo iste serije, ki nima omenjenih težav in na novi izdelek imate 90-dnevni garancijski rok. Pred odhodom na servis pa si varnostno shranite vse podatke na računalnik. Vse podrobnosti glede Applovega programa zamenjave si lahko preberete na slovenski strani za podporo.

Foto: monky.cl / Flickr (CC)


Posreduj članek naprej