Še več navdiha za Forismatic!

Še več navdiha za Forismatic!

0
David Praznik, 28. March 2012 v Novice z značkami app, pregovori.

Dve odlični novici s strani ukrajinskega razvijalca Coppertino Inc, ki smo jih na jabolko.org že obravnavali. Prva je nova različica programa Forismatic za OS X, z novo zbirko citatov Quotations collection 2011 (Zbirka citatov 2011). Druga pa je povsem nov način prikazovanja citatov Spark of an Idea (Idejna iskra).

V zadnjih dveh letih je ekipa programa Forismatic skrbno polnila novo bazo citatov in aforizmov znanih in zanimivih ljudi vseh starosti in narodnosti. Gre za tisoče novih citatov, ki povečajo razgledanost uporabnika, ga sprostijo med iskanjem navdiha in usmerjajo ustvarjalni proces.

Nov način prikaza Spark of an Idea je popolnoma nov način iskanja svoje Muze. Zdaj se lahko citati pojavijo v časovnem razmiku, odvisno od nastavitev posameznega uporabnika, v ločenem oknu, ki izhaja iz Tray-a. Razvijalec potrjuje, da je za Spark of an Idea težko napovedati, kdaj se bo citat pojavil, vendar je to vedno v pravem času.

Quotations collection 2011 je na voljo kot nakup znotraj aplikacije (in-app purchase) v aplikaciji Forismatic za OS X za 1,99 USD, aplikacijo pa brezplačno dobite tukaj.

vir: coppertino.com


Posreduj članek naprej