Srečno novo leto 2012 in darila

Srečno novo leto 2012 in darila

0
Uredništvo Jabolko, 27. December 2011 v Novice z značkami giveaway, nagradna-igra, 2012.

Preden vstopimo v leto 2012 bi se najprej želeli zahvaliti vsem uporabnikom projekta jabolko.org, ki ste z rastjo dnevnega obiska ogledov pokazali, da se ne trudimo zaman. Hvala. Čeprav vseh zadanih ciljev v letu 2011 nismo uresničili, smo z uspehom zadovoljni. Tudi sicer v letu 2011 ni šlo vse po načrtih, saj je v svojem 56 letu, mnogo prezgodaj, svojo bitko za življenje izgubil Steve Jobs.

A kljub vsemu, se zgodba nadaljuje. Za leto 2012 smo si zadali nove cilje in če bo šlo vse po načrtih, se bo razširila tudi ekipa.

Tudi letos vas čakajo brezplačne dobrote, ki jih tokrat podarjata SmellyPuppy in Uncommon.

Na zalogi imamo 7 daril:
- tri licence za QuickCal 3 (OS X),
- tri licence za QuickCal 3 (iOS),
- en uncommon ovitek za iPhone 4 ali 4S ali 3G ali iPod touch (do vrednosti 39,95 $), za katerega dizajn boste poskrbeli sami. V darilo je vključena tudi poštnina.

Navodila za sodelovanje

Napišite katera od slovenskih Apple uradnih trgovin vam najbolj ustreza in zakaj. Sem spadajo slovenske Apple Premium Reseller in Apple Authorised Reseller trgovine. Vsi ostali vnosi bojo brez opozorila odstranjeni, enako tudi uporabniki. Možnost prejema darila se poveča, če boste z istim uporabniškim imenom napisali komentar v tem članku ter na jabolko.org facebook strani kliknili na I Like/Všeč mi je. I Like/Všeč mi je ni pogoj za sodelovanje. Prejemniki bojo obveščeni po elektronski pošti, zato je pogoj, da svoj komentar objavite s pravim elektronskim naslovom, ki dokazjuje, da gre za resnično osebo. V kolikor tega ne bo, bo izžreban nekdo drug. Osebnih podatkov ne bomo posredovali naprej in bojo služili izključno za ta dogodek. Žreb bo 8. januarja 2012.

Želimo vam srečno, zdravo in kreativno leto 2012.

Opis programa QuickCal 3 se nahaja tukaj, opis storitve Uncommon pa tukaj.

Nagrajenci

Čestitamo udeležencem David Kerčmar, Andraž Žnidar, David, Maša, Ivan, Benjamin Zwölf in Miha Rekar. Reedem kode boste prejeli na vaše e-poštne naslove.


Posreduj članek naprej