iPhonegrafija

iPhonegrafija

0
Klemen Tominšek, 6. December 2011 v Novice z značkami iphone, fotografija.

Vse več ljudi se ljubiteljsko ukvarja s fotografijo tudi na račun vedno bolj zmogljivih pametnih telefonov. Še nedolgo tega je bila bogokletna misel, da bi se v mobilnike tlačilo tudi leče za fotografiranje. Potem se je bila naslednja bitka za prisotnost fotografiranja na tabličnikih. Tudi tu smo pravoverni zagovorniki pogoreli. Prišlo je celo tako daleč, da je vedno več fotografij v splet naloženih prek Applovih naprav. Recimo na Yahoojev foto-servis Flickr jih je ravno največ naloženih prav z iPhona.

Tako je strast do fotografije v sosednji Hrvaški poskrbela za nastanek novega spletnega mesta, ki združuje navdušenje nad Applovimi izdelki in mobilnimi napravami. Veliko slovenskih iOS uporabnikov se prav tako navdušuje nad ljubiteljsko fotografijo in naši programerji so bili eni izmed prvih, ki so naredili aplikacijo s prepoznavo obraza.

Toplo pozdravljamo hrvaške ustvarjalce iPhoneography in jim želimo lepo prihodnost! Ker se v določenih aktivnostih prekrivamo, smo že navezali stike, da v bližnji prihodnosti izpeljemo kakšen skupni projekt. Pokukajte na hrvaške strani in se prepričajte o bogatih vsebinah za fotografiranje, posebnih učinkih, montažo ter še mnogo drugega.

Zadnja različica iPhone 4s, ki ima še izboljšano kamero, je naravnost fantastičen pripomoček za fotografiranje ali snemanje priložnostnih video posnetkov. Uporabite domišljijo in prijavite dela na natečaj. Mogoče boste ravno vi srečni dobitnik, katere izmed nagrad?


Posreduj članek naprej