Posodobljeni iTunes in firmware za grafiko na iMacih

Posodobljeni iTunes in firmware za grafiko na iMacih

0
Klemen Tominšek, 9. June 2011 v Novice z značkami itunes, firmware, imac.

Zaradi najave storitve iCloud na Worldwide Developers konferenci v ponedeljek, so pri Applu pohiteli s podporo. Obenem pa so objavili tudi posodobitev firmwara za iMac računalnike.

iTunes 10.3.1
Tako se sedaj prenosi opravljeni z iTunes na Macu, pojavijo na vseh iOS napravah. Ne glede na kateri napravi ste opravili nakup, se kopija avtomatično prenese na vse vaše naprave.

Na voljo za prenos so tudi vsi prejšnji nakupi skladb, kar smo uporabniki že dolgo časa želeli. Brez kakršnihkoli dodatnih stroškov lahko prenesete vse kupljene skladbe ali v iTunes trgovino na Macu ali v istovrstno aplikacijo za iPhone, iPad in iPod touch. Edina omejitev je, če skladba ni več na voljo v iTunes trgovini.

Novost je tudi, da je sedaj v programu iTunes 10.3.1 na voljo sekcija za knjige v iTunes trgovini. Tako lahko kupujete najljubše naslove na računalniku in jih avtomatsko prenesete v iBooks aplikacijo za iPhone, iPad ali iPod touch.

Posodobitev omogoča uporabo funkcije Automatic Downloads z aplikacijami in knjigami ter prejšnjimi nakupi na vašem računalniku ali iOS napravi. Na iPhonu posamezno kategorijo vključimo pod Settings > Store nastavitvami.

Posodobitev firmwara za grafiko
Novejši iMac Graphic FW Update 2.0 odpravlja napako, ki v redkih primerih povzroči, da iMac obvisi med zagonom ali če ga poskušamo zbuditi iz stanja pripravljenosti. Zelo pomembno je, da med posodabljanjem ne prekinete električnega napajanja, ker lahko privede do nezmožnosti ponovnega zagona.

Prenosi:
iTunes 10.3.1
iMac Graphic FW Update 2.0


Posreduj članek naprej