MacLegion spomladanska zbirka

MacLegion spomladanska zbirka

0
Klemen Tominšek, 2. May 2011 v Novice z značkami bundle, osx.

Nedavno smo vam predstavili izjemen program ForkLift 2 za vašega Maca, tokrat pa dodajamo še dodatnih 10 razlogov za nakup.

MacLegion zbirka ponuja kar nekaj draguljev in se nakup resnično izplača. Med drugim odličen program za reševanje podatkov, orodje za screencasting ali video vodiče, program za vodenje produktivnosti tako zasebne kot podjetniške. Antivirus za boljši občutek, že predstavljeni ForkLift za upravljanje z datotekami, program za upravljanje koledarjev, dokumentov, stikov, zaznamkov … preko tipkovnice, večstezni urejevalnik zvočnih datotek, program za snemanje pretočnih glasbenih vsebin ali zgolj predvajalnik internetnih radijskih postaj. Za na koncu pa še program, ki vaš printer pripravi k podpori AirPrint tehnologije in omogoča tiskanje iz iOS naprav, ter program za poenostavitev različnih sistemskih opravil. Pa jih naštejmo:

V zbirki, ki jo prireja MacLegion je na voljo 10 odličnih programov, plus za prvih 9.000 kupcev še brezplačni HDRtist Pro, za samo 35 €. Zbirka je do 11. maja na voljo za nakup, vsak kupec pa sodeluje še v žrebanju za Mac Pro-ja v protivrednosti 18.000 $! Prav tako sodeluje v žrebanju vsak, ki se prijavi na prejemanje obvestil, vendar so ponavadi takšne nagradne igre omejene le na ameriške rezidente.


Posreduj članek naprej