Letterbox - pošta v treh kolumnah

Letterbox - pošta v treh kolumnah

0
Gregor Vuk, 22. November 2010 v Šnelkurs z značkami vtičnik, mail, letterbox.

Preprost in uporaben vtičnik za Mail.app omogoča pregledovanje e-pošte v treh kolumnah. Kratkomalo nujno za udobno branje sporočil na širokem zaslonu.

Letterbox

Mail v Mac OS X-u omogoča v osnovi le predogled pod seznamom pošte. Veliko uporabnikov ima raje prikaz na desni, tako kot to omogoča poštni odjemalec Mozilla Thunderbird. Širokozaslonski vtičnik, ki ga je razvil Aaron Harnly, ponuja prav to. Le zakaj ne bi preizkusili kako se obnese v praksi?

Namestitev v treh korakih

1. Dvokliknite ikono Letterbox.mailbundle.

2. Kliknite gumb Install.

3. Če imate med namestitvijo že odprto pošto, izberite Relaunch Mail for me.

Urejanje nastavitev

1. V Mail.app kliknite meni Mail in izberite Preferences. Zadošča tudi kombinacija tipk Cmd + , (vejica na tipkovnici).

2. Izberite zavihek Letterbox. Če zavihek ni viden, boste morali klikniti na dvojno puščico v desno.

Preklapljanje med kolumnami

Kadar priključimo zunanji monitor na prenosnik ali ko se preprosto naveličamo trenutnega izgleda, si pogosto zaželimo spremembe v raporeditvi kolumn. Takrat izberemo v meniju View podmeni Preview Pane, kjer obkljukamo željeno možnost. Seveda se lahko tega poslužimo, kadar koli se nam zahoče.

Odstranitev vtičnika Letterbox

Izberite Letterbox v Preferences, kot je opisano pod urejanjem nastavitev in se poslužite spodnjega gumba Remove Letterbox.

Uporabite lahko tudi Mail Plugin Manager v namestitvenem oknu, kjer lahko dodajate in odstranjujete vtičnike za vaš e-nabiralnik. Priljubljeni dodatek je na voljo brezplačno.


Posreduj članek naprej